Nya DataCenter kurser

Fast Lane är din leverantör av avancerad IT-utbildning. Vi är specialiserade på att utveckla enskilda människor och organisationer och ge den kompetens som behövs för att klara dagens tekniska utmaningar, tekniska mål och att klara certifieringar.

Nu har vi uppdaterat och kompletterat vårt stora utbud av Ciscos Data Center kurser. Då de operativa kraven har eskalerat i takt med omställningen till nyare teknik är det viktigt att komplettera kompetensen för att nå framgång i verksamheten. Genom en djup kompetens inom Cisco, VMware och NetApp teknik, är Fast Lane i den unika positionen att kunna erbjuda en portfölj av utbildningar som täcker ditt datacenters utbildningskrav.

Nedan ser du ett urval av de nya kurserna
•NY: Implementing the Cisco Nexus 7000 (DCNX7K)
•NY: Implementing the Cisco Nexus 5000 and 2000 v1.0 (DCNX5K)
•NY: Implementing the Cisco Nexus 1000V v1.0 (DCNX1K
•NY VERSION: Data Center Unified Computing Implementation v4.0 (DCUCI)
!CI-DCUCD
!CI-DCUFI

Som ni alla vet har vi världens bästa instruktörer inom DC. Vi ser till att hålla en hög och jämn standard vad beträffar både "competence and skills" så väl som "practical experience". Alltid.

Välkomna till oss på kurs. Vi håller till på Liljeholmen på Årstaängsvägen 21B två våningar under Cisco Systems Inc.See You soon

 

Accessing our website tells us you are happy to receive all our cookies. However you can change your cookie settings at any time. Find out more.   Got it!