Nya fräscha Boot Camps från Fast Lane Nordic

Vi har erfarenhet av att Boot Camp är en mycket bra modell för inlärning för dem som redan har viss kunskap i ämnet och känner att de klarar ett lite högre tempo. Med våra bootcamps får man tillgång till samma kunskap som på ordinarie kurser men på betydligt kortare tid. Lägg till vår Blended Learning och du har en oslagbar kombination.

CCNAX Boot Camp
CCNAX är designad för 3 ändamål. 1: För dig som kan nätverk men inte Cisco.
2: För dig som arbetat med Ciscoprodukter men aldrig gått någon kurs. 3: För dig som behöver en refresh av dina kunskaper. Boka !här


CCNP Security BootCamp
CCNP Security BC är gjord för dig som skall bli CCNP Security och redan har en hög nivå av Ciscokunskap sedan tidigare. Boka !


CCNP Wireless BootCamp
CCNP Wireless är gjord för dig som skall bli CCNP Wireless och redan har goda Ciscokunskaper. Boka !


CCNA Data Center
Har du redan viss kunskap inom datakommunikation och vill börja med Data Center är CCNA DC BootCamp ett bra sätt att snabbt komma in i DataCenter världen. [


CCNP Data Center Design Boot Camp
Om du väljer Data Center Designspåret för CCNP skall du lära dig motsvarande DCUCI/DCUFI och DCUCD/DCUFD. Genom denna BC får du allt du behöver på 15 dagar.


CCNP Data Center Troubleshooting Boot Camp
Om du väljer Data Center Troubleshootingspåret för CCNP skall du lära dig motsvarande DCUCI/DCUFI och DCUCT/DCUFT. Genom denna BC får du allt du behöver på 15 dagar.


UCS Boot Camp
Vill du lära dig allt om Ciscos Serverfamilj Unified Computing System, UCS är denna Boot Camp ditt klokaste val. Du lär dig Rack såväl som Blade och kan bl.a. ta server testen för att bli ÅF för UCS. Boka !

PDFLadda ner broschyren med våra Boot Camps

Kontakta info@flane.se för mer info eller ring +46 8 410 246 80.