CWNP Wireless Utbildning & Certifiering

Att få praktisk erfarenhet av trådlös utrustning från branschens ledande tillverkare är ovärderligt för att öka din kunskap och öka din framgång i din karriär.

Fast Lane är en global CWNP (Certified Wireless Network Professional) auktoriserad utbildningspartner för alla dina CWNP utbildnings- och certifieringsbehov. Vi levererar de kurser du behöver för att förbereda dig för de officiella CWNP-certifieringarna, från nybörjarnivå till expert.


Administratörsnivå

CWTS® - Certified Wireless Technology Specialist

CWTS är en nybörjarnivåcertifiering för säljare, projektledare och nätverkstekniker som är nya inom företags-Wi-Fi. Lär dig vad Wi-Fi är innan du lär dig hur det fungerar.

Enterprise Wi-Fi Fundamentals, CWTS Certification (CWTS)

CWNA® - Certified Wireless Network Administrator

CWNA är en administratörsnivåcertifiering för nätverkstekniker ute på fältet som grundligt behöver förstå RF-beteende, site survey, installation samt grundläggande Wi-Fi-säkerhet för organisationer. CWNA är där du lär dig hur RF och IP sammanfaller i ett Wi-Fi-nätverk.

Certified Wireless Network Administrator - CWNA (CWNA)


Professionell Nivå

CWSP® - Certified Wireless Security Professional

CWSP är en certifiering på professionell nivå för nätverksingenjörer som vill etablera sin expertis inom Wi-Fi-säkerhet för organisationer. I motsats till vad många tror så kan en organisations Wi-Fi vara säkert ifall IT-proffsen som installerar och konfigurerar förstår hur man skyddar ett trådlöst nätverk.

Certified Wireless Security Professional Course (CWSP)

CWDP® - Certified Wireless Design Professional

CWDP är en karriärcertifiering på professionell nivå för nätverkstekniker som redan är CWNA-certifierade och har grundlig förståelse för RF-teknik och tillämpningar av 802.11-nätverk. CWDP läroplan förbereder WLAN-proffs inför att korrekt utforma trådlösa LAN för olika applikationer i syfte att fungera optimalt i olika miljöer.

Certified Wireless Design Professional (CWDP)

CWAP® - Certified Wireless Analysis Professional

CWAP är en karriärcertifiering på professionell nivå för nätverkstekniker som redan är CWNA-certifierade och har grundlig förståelse för RF-teknik och tillämpningar av 802.11-nätverk. CWAP läroplan förbereder WLAN-proffs inför att analysera, felsöka och optimera alla trådlösa nätverk.

Enterprise Wi-Fi Analysis & Troubleshooting - CWAP Certification (CWAP)


Expertnivå

CWNE® - Certified Wireless Network Expert

CWNE är en Wi-Fi-certifiering på expertnivå för de mest professionella inom Wi-Fi. Genom att framgångsrikt slutföra CWNE-kraven kommer du kunna visa att du har de mest avancerade färdigheterna som finns inom organisatorisk Wi-Fi.

Detta krävs för att bli CWNE


Click on town name or "Online Training" to book. Kommande Kursstarter CWNP
CW-CWAP Enterprise Wi-Fi Analysis & Troubleshooting - CWAP Certification Course language: English Hamburg
Enroll for classroom training
Enroll for online training
Time zone: Central European Summer Time (CEST)
CW-CWAP Enterprise Wi-Fi Analysis & Troubleshooting - CWAP Certification Course language: English Online training Time zone: Central European Summer Time (CEST)
CW-CWAP Enterprise Wi-Fi Analysis & Troubleshooting - CWAP Certification Course language: English Hamburg
Enroll for classroom training
Enroll for online training
Time zone: Central European Summer Time (CEST)
Instructor-led Online Training:   This is an Instructor-Led Online course
This is a FLEX course, which is delivered both virtually and in the classroom.